Een boost voor lichaam, geest en productiviteit
 

Waarom stoelmassage

Boost stoelmassage biedt een massage op maat voor elke persoon. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een optimale ontspanning en als het mogelijk is verlichting van klachten. Met behulp van stoelmassages kan voorkomen worden dat kleine klachten grote klachten worden. Verschillende onderzoeken laten zien dat stoelmassages een postief effect hebben op werkgerelateerde stress, met alle bijkomende stressklachten zoals pijn aan de schouders en nek. Daarnaast zorgt een moment van rust en ontspanning voor een verhoogde productiviteit.

Tevreden personeel is het fundament van elke onderneming, met een stoelmassage tijdens het werk laat u zien dat de mensen gewaardeerd worden en dat u graag ziet dat iedereen lekker in zijn vel zit. Daarnaast zorgt het reduceren van spanning en lichamelijke klachten voor een afname van ziekteverzuim en vergroot het de werktevredenheid. 

Een stoelmassage is een laagdrempelige manier om ontspanning op de werkvloer te brengen. De massage vindt plaats op de werkplek. U kunt plaatsnemen op een speciale stoel en de kleren blijven gewoon aan. Na 15-20 minuten  is de massage afgerond, ons advies is dan nog even te gaan zitten en wat te drinken, daarna zal u fris en vol energie de rest van de dag tegemoet gaan.

CONTRA-INDICATIES

Natuulijk willen wij dat iedereen kan genieten van een stoelmassage, er zijn echter een aantal contra-indicaties. Meldt het altijd bij de masseur als u aan een van onderstaande contra-indicaties voldoet. Bij een algehele contra-indicatie is het niet verstandig een stoelmassage te ontvangen en zullen wij ervoor kiezen deze niet uit te voeren.  Mocht u aan een van de relatieve criteria voldoen, dient u dit te vermelden aan de masseur en zal deze een inschatting maken en een keuze maken om wel of niet te masseren.

Algehele contra-indicaties

- Koorts
- Besmettelijke (huid)aandoeningen
- Kanker/tumoren
- Zwangerschap of zwangerschapswens
- Steenpuisten
- Antibiotica (alleen als dit met een arts is overlegd)
- Hartklachten (alleen als dit met een arts is overlegd)
- Medicatie met gele sticker (alleen als dit met een arts is overlegd)
- Bloedverdunners (alleen als dit met een arts is overlegd)
- Extreme vermoeidheid

 

Relatieve contra-indicaties

- (recente) Fracturen aan armen of schouders.
- Pijnstillers of antidepressiva
- Ontstekingen of reumatische klachten
- Trombose
- Psorasis
- Onderhuidse bloedingen
- Oedeemvorming/ problemen met lymfesysteem
- Verwondingen aan de huid